piektdiena, 2008. gada 1. februāris

Veikta 800. un 900. sērijas numuru konvertēšana

Šonakt ir veikta Numuri.lv datu bāzē esošo 800. (bezmaksas pakalpojumi) un 900. sērijas (papildu samaksas pakalpojumi) numuru konvertēšana uz 8-zīmju numuriem pēc 3. cipara ievietojot ciparu '0' (nulle).

Konvertācija veikta arī reģistrēto lietotāju ievadītajiem numuriem.

Nākošais un pēdējais etaps pārejai uz slēgto astoņu ciparu numerācijas shēmu noslēgsies 2008.gada 1.augustā, kad tiks pilnībā pabeigta pāreja uz 8-zīmju numuriem fiksēto sakaru tīklos.

P.S. No šodienas tiek uzsākta arī priekšapmaksas karšu numuru saglabāšana, mainot operatoru.

6 komentāri:

Unknown teica...

Un kur var uzzināt pilnu tekstu par tēmu priekšapmaksas kartes -> cita operatora piesleegums... pāris dienas atpakaļ zvanīju uz lmt un interesējos kā var no ZZ pāriet uz lmt pieslēgumu viņi teica ka no sākuma vajagot pieslēgites tele2 pieslēgumam un tikai tad var uz lmt pārslēgties.

Mārtiņš K. teica...

Pāris dienas atpakaļ - tas ir pirms termiņa. IMHO pārejas iespēja priekšapmaksas lietotājiem parādās no 1. februāra. Atbilstoši: http://www.lmt.lv/lv/index.php?pageid=7006

admin teica...

Tieši tā, no 1.februāra viņiem ir jāpieņem iesniegumi pārejai no priekšapmaksas kartēm uz citu priekšapmaksas karti vai pastāvīgo pieslēgumu.

Unknown teica...

Ja vēlaties pāriet no priekšapmaksas kartes uz LMT, sākot ar 2008.02.01 to var izdarīt ar mērenu piepūli: atliek doties uz kādu no LMT AAC vai apmeklēt tuvāko LMT dīleri un uzrakstīt iesniegumu. Šajā brīdī kabatā būtu jābūt aktīvai priekšapmaksas kartes SIM kartei un ir jāzin savs pieslēguma numurs. [Karti vajadzēs parādīt].
LMT SIM karte sāks darbu tieši pēc divām nedēļām ~4:00 naktī.

m@x teica...

Tagad arī OCTA polisi ērti varu iegādāties https://www.octas.lv/

m@x teica...

Tagad arī OCTA apdrošināšnas polisi varu iegādāties savā mobilajā https://www.octas.lv/

Emuāra arhīvs